SEMUANYA KERJA DIA IZMA QAHIERA

ISBN:

Published: December 2015

204 pages


Description

SEMUANYA  KERJA  DIA  by  IZMA  QAHIERA

SEMUANYA KERJA DIA by IZMA QAHIERA
December 2015 | | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 204 pages | ISBN: | 6.49 Mb

Bila hati sudah sayang, Asrun tak mahu niat sucinya dilengah-lengahkan. Dia yakin Izzah mampu menjadi isteri yang sempurna walaupun usianya maish terlalu muda.Saya dah lama kenal dengan Izzah. Sejak dia di tingkatan empat lagi. Dia budak baikMoreBila hati sudah sayang, Asrun tak mahu niat sucinya dilengah-lengahkan. Dia yakin Izzah mampu menjadi isteri yang sempurna walaupun usianya maish terlalu muda.Saya dah lama kenal dengan Izzah. Sejak dia di tingkatan empat lagi. Dia budak baik makcik. Dan saya berhasrat nak jadikan dia suri hati saya.~ Asrun.Amboi! Sedapnya kau bercakap.

Anak aku tu baru lapan belas tahun, tahu tak? Mak cik nak dia sambung belajar. Cari kerja yang elok-elok. Bukannnya berlaki!~ Mak Leha.Kalau mak boleh kahwin muda, kenapa Izzah tak boleh? ~ IzzahZaleha tiada jawapan untuk soalan Izzah. Siapalah dia untuk menidakkan takdir dan jodoh yang telah ditetapkan oleh DIA. Zaleha tahu, umur bukan pengukur utama untuk sebuah kematangan. Demi mengelakkan sebarang perkara negatif yang mungkin berlaku, direlakan jua Izzah menamatkan zaman daranya di usia muda.Cik Leha...Hmm..Boleh tak awak temankan saya?Ni kan tengah temankan Abang Haji ni...Maksud saya...jadi isteri saya...Status janda sudah lama disandang.

Begitu juga dengan besannya, Pak Lajis yang sudah lama bersendirian. Zaleha termenung sendiri mengenangkan percaturan yang telah disusun atur oleh Tuhan. Bagaimanakah penerimaan ahli keluarga masing-masing dengan hubungan ini? Jangan dipersoalkan kenapa semua ini terjadi kerana...SEMUANYA KERJA DIAEnter answer

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "SEMUANYA KERJA DIA":


woodmansouthgate.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us